Новини про зірок
Подобається

«Волосся повилазило, брів немає»: Віктор Павлік розповів про стан свого сина, який бореться з раком

20/02/2019     Автор: Яна Романська
«Волосся повилазило, брів немає»: Віктор Павлік розповів про стан свого сина, який бореться з раком

Українці ось уже не один місяць переживають за сина відомого українського співака Віктора Павліка. У 19-річного хлопця діагностували рак. 

Як відомо зараз Віктор Павлік-молодший помаленьку повертається до звичного життя. Хлопець пройшов шість курсів хімії і ще його чекає десь близько чотирьох.

При цьому, як розповів музикант у ході веб-конференції на Tochka.net, Павло вже ходить самостійно і радує родину хорошими результатами аналізів.

"Хочу сказати всім велике дякую за підтримку, за те, що ви всі пам'ятаєте! Дуже дякую за те, що свого часу люди дуже сильно підтримали фінансово. Звісно, вже набагато краще, Павло одужує, єдине, що набрав зайвих кілограмів, бо мало рухається. Апетит добрий, їсть добре, аналізи хороші, вже шість хімій пройшов, а треба мінімум десять. Волосся повилазило, брів немає, важко, але вже ходить сам, інколи з паличкою", — розповів він.

Щоб зібрати кошти на лікування сина, співак продав свою колекцію гітар, а також попросив допомоги в українців. На його прохання відгукнулись відомі артисти і просто звичайні небайдужі громадяни. Павлік розповів, що не очікував такої реакції, проте йому дуже приємна така підтримка.