Новини про зірок
Подобається

Живий? Зірку серіалу «Інтерни» розстріляли: медики не втрачають надії на порятунок

19/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Живий? Зірку серіалу «Інтерни» розстріляли: медики не втрачають надії на порятунок

Зірку серіалу "Інтерни" розстріляли: медики намагаються врятувати актора.

Правоохоронці досі не назвали винуватця.

Актора з серіалу "Інтерни" Дмитра Мітюріча ледь не застрелили під час зйомок — постріл був зроблений з помпової рушниці. 

За медичною допомогою Дмитро Мітюріч звернувся ввечері в неділю, 17 лютого. Він заявив про те, що під час зйомок повинен був проводитися постріл, однак піротехніки не розрахували відстань. З цієї причини Дмитро Мітюріч отримав термічні опіки газом першого та другого ступеня, а також пошкодження тулуба та правого плеча. На даний момент правоохоронці встановлюють усі обставини події. 

Як відомо, в серіалі "Інтерни" Дмитро Мітюріч зіграв роль бізнесмена Миколи Петровича Степанова — пацієнта венеролога Івана Натановича Купітмана. 

Дмитру Мітюрічу 52 роки. 18 років віддав служінню в рядах збройних сил РФ. У 2003 році випадково потрапив в модельний бізнес. Після нетривалої кар'єри на подіумі почав зніматися в вітчизняних серіалах. У фільмографії актора значаться роботи в багатосерійних фільмах «Одинокий Вовк», «Дочки-матері», «Стерво», «Вищий пілотаж», «Павутина» і ін. Найбільшу популярність артист отримав після участі в серіалі «Інтерни»