Новини про зірок
Подобається

«Вам з будь-яким кольором ідеально»: Віра Брежнєва вразила новим образом

19/02/2019     Автор: Яна Романська
«Вам з будь-яким кольором ідеально»: Віра Брежнєва вразила новим образом

Знаменитості хочуть бути в тренді.  Правда, Віра Брежнєва ніколи не слідувала ніяким законам моди і не намагається притримуватись правил.

Всі звикли бачити співачку з меліруванням і з довгим волоссям.  Не так давно на своїй сторінці дівчина опублікувала фото, де її саму не відразу впізнали.  Волосся співачки було пофарбоване в модний в цьому сезоні колір «живий корал».

Брежнєва підписала фото просто: «Колір настрою».  Вона не перша зірка, яка застосувала на своє волосся новий тренд сезону.  До неї в «цей потяг» вже влетіли Оксана Самойлова і Кайлі Дженнер.  Правда і те, й інша приміряли всього лише перука.

Фанати зірки повірили в те, що Віра саме пофарбувалася.  Всім колір сподобався і ніхто дівчину за зміни не критикував.  Кожен писав про те, наскільки молодо і стильно виглядає співачка.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Цвет настроения… 💗

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)

Але, через деякий час, Віра розкрила таємницю.  Вона виклала відео, де запально танцювала з молодшою ​​дочкою на ковзанці, і волосся співачки знову були кольору блонд.

«Рожеві волосся — це був всього лише спеціальний лак.  Та й взагалі, потрібно простіше до всього ставитися », — написала Брежнєва, розчарувавши шанувальників.