Новини про зірок
Подобається

Кумира мільйонів не впізнати: Винник почав лисіти

18/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Кумира мільйонів не впізнати: Винник почав лисіти

Винник налякав Україну зовнішнім виглядом: кумира мільйонів не впізнати. Фанатки не знаходять собі місця від розпачу.

Знаменитий співак Олег Винник, який давно вже став мрією мільйонів українських жінок, раніше часто балував вовчиць новими фотографіями в Instagram.

Однак останнім часом у соцмережі Винника настало затишшя. Близько місяця від Олега не було жодної звістки, і фанатки занервували. Але не так давно артист виклав нове фото, на якій в черговий раз нагадав про презентації його нової пісні "Роксолана"

Хоча на фотографії Винник виглядає дуже вишукано в білому піджаку з чорними гудзиками з білої водолазкою, а його волосся розпущене, фанатки помітили непоправне: Винник почав старіти та лисіти.

У підписі до фотографії Олег Винник залишив кілька рядків з нової пісні «Роксолана», прем'єра якої відбулася 14 лютого – в День святого Валентина.

«Сумнії очі сміхом не сховати. По них ебе так легко упізнати. Хто б не була ти, Настя чи Оксана, Тобі одне ім’ я – Роксолана! Спасибі за ваші відгуки», — написав Винник.

Шанувальники, звичайно, задоволені і не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами. Але є й такі, яким знімок і пісня зовсім не сподобалися.

«Винник ЛИСІЄ????», «Пісня чудова! Як і всі Ваші хіти! А щодо образу, повернеться таким, як були, зі світлим волоссям. Теперішній образ Вам не пасує», «Всі пишуть, так гарно. Пробачте, а я пишу прямо:» Поверніться таким, як були! Перегляньте свої попередні фото. Ви там супер!!! А зараз цей образ Вас змінив», «Що це за нові стилісти, які так Вас змінили? Ми хочемо бачити Олега Винника, якого ми звикли бачіті і яким ми завжди захоплювалися!» —пишуть в коментарях під фото.