Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль показала нарешті шанувальникам підрослого сина

17/02/2019     Автор: Яна Романська
Тіна Кароль показала нарешті шанувальникам підрослого сина

Співачка не часто відкриває подробиці особистого і сімейного життя.

Тіна Кароль — найяскравіша зірка української естради. Артистка активно займається благодійною діяльністю, дає концерти, на які приходить багатотисячна армія шанувальників, і стає особою великих брендів.

У Кароль, можна сказати, одна з найкрасивіших історій кохання.  У січні 2008 року Тіна Кароль таємно вийшла заміж за свого продюсера Євгенія Огіра.  Ця красива пара обвінчалася в Києво-Печерській Лаврі.  Особистому житті Тіни Кароль могли позаздрити багато.

Через 9 місяців у щасливого подружжя з'явився первісток.  Хлопчика батьки назвали Веніаміном.

Напевно, тому новина про невиліковну хворобу Євгена Огіра так шокувала друзів і шанувальників співачки.  Діагноз, який оголосили лікарі, виявився страшним: рак шлунка.

Півтора року битви за життя, лікування за кордоном і в Україні, виснажливі курси хіміотерапії не принесли бажаного позбавлення від хвороби і закінчилися смертю Євгена.  Він помер в квітні 2013 року.

Шанувальникам і чоловікові Тіна Кароль присвятила п'ятий альбом під назвою «Пам'ятаю».  А недавно українська співачка Тіна Кароль нарешті втішила шанувальників фотографією улюбленого сина-підлітка.

17 лютого в stories Instagram Тіна показала 10-річного сина Веніаміна.

Співачка не часто відкриває подробиці особистого і сімейного життя.  Останній раз хлопчик з'являвся на таблоїдах в свій 10-й день народження 18 листопада.

Тоді публіка в один голос кричала, що Веніамін шалено схожий на свого покійного батька Євгена Огіра.