Новини про зірок
Подобається

Зірка серіалу «Друзі» подала на розлучення з чоловіком, після 15 років подружнього життя

16/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Зірка серіалу «Друзі» подала на розлучення з чоловіком, після 15 років подружнього життя

У п'ятницю, 15 лютого, стало відомо, що культовий американський музикант Бек і його дружина, актриса Марісса Рібізі подали на розлучення, проживши в шлюбі 15 років.

48-річний Бек Девід Кемпбелл (справжнє ім'я музиканта) і 44-річна зірка «Плезантвіля» поки не називають причину свого рішення.  Вони одружилися в квітні 2004 року.  У подружжя є двоє дітей — 14-річний син Космо Генрі і 11-річна дочка Тьюсдей.

Цікаво, що Бек і Марісса знають один одного з дитинства.  Мати музиканта, актриса Бібі Хансен виховала не тільки його і двох його рідних братів художника Ченінг Хансена і поета Рейну Уіттекера, але і Маріссу і її брата-близнюка, відомого актора Джованні Рібізі.  Вони приймала їх пологи.  Бібі також прийняла пологи Космо і Тьюсдей.

Марісса Рібізі знялася в декількох фільмах і серіалах, включаючи «Рятувальники Малібу», «Грейс у вогні», «Друзі», «Плезантвіль», «Справжній злочин», «100 дівчат і одна в ліфті».

У 2001 році вона завершила свою кар'єру актриси і зайнялася випуском одягу разом з Софією Бенкс.  Їх торгова марка називається Whitley Kros.

Бек встиг спробувати себе в різних музичних стилях.  Він записав 13 студійних альбомів, три з яких стали платиновими.

Музикант в різні роки ставав лауреатом премії «Греммі».  В цілому йому вручили шість таких нагород.  У 2005 році Бек отримав важку травму хребта під час зйомок кліпу.

Це на кілька років вибило його з колії, але йому вдалося відновити кар'єру і домогтися нових вражаючих успіхів.