Новини про зірок
Подобається

Нова любов? Віталік Козловський опублікував ніжне фото з незнайомкою

15/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Нова любов? Віталік Козловський опублікував ніжне фото з незнайомкою

Що це, нове кохання? Віталій Козловський опублікував ніжне фото з незнайомкою. У День закоханих Віталій Козловський не зміг залишити шанувальників без романтики.

В останні роки, можна помітити, особисте життя Віталія Козловського цікавить його шанувальників нітрохи не менше, ніж професійні досягнення. Втім, цей інтерес не випадковий, адже творчість завжди залежить від того, що відбувається в житті артиста. Романтичні стосунки з екс-учасницею "Холостяка", підготовка до весілля, гучний розрив — здається, все це вже в минулому і зараз Віталій знаходиться в активному пошуку своєї другої половинки.

14 лютого, в День закоханих артист заінтригував фанатів знімком, на якому ніжно обіймає таємничу незнайомку. Проте, Віталій не спішить розповідати, хто ж це з ним. 

"Кожна дівчина чи жінка незалежно від віку іноді відчуває себе беззахисною маленькою дівчинкою. Можливо, особливо в моменти болю або розчарувань у відносинах … Я думаю, що в такі моменти їй хочеться" сховатися "від усього світу і нікого не бачити і не чути. А може їй необхідні розуміння, підтримка і дружні обійми? у новій пісні "Мала", я "обіймаю душею" кожну жінку, яка сьогодні, в День Святого Валентина, ще не знайшла свою любов і відчуває себе самотньою … ". ..Ще буде сонце і світ, ще прийде твій новий день. Лише повір … "Зі святом!" — написав артист у своєму дописі.