Зіркові скандали
3

«Зірка фотошопу»: Ані Лорак зганьбилася в мережі

14/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Зірка фотошопу»: Ані Лорак зганьбилася в мережі

Ані Лорак виявилася в центрі скандалу: «зірка фотошопу»

Зірки, які кожен день постають перед великою публікою, прикладають масу старань, для того щоб покращувати себе і виглядати ще більш і більш привабливо.

Артисти, телеведучі, музиканти та актори, як правило, схильні звертатися до всіляких методикам, для того щоб виглядати ще краще, привабливіше і обаятельнее. Ліквідувати невеликі (або не дуже) недоліки власної зовнішності — мета не з простих, в разі якщо мова йде про справжні досягнення. Зірки до такої міри звикли до думки, що вони ідеальні, що на їх персональних сторінках в соціальних мережах користувачі раз у раз помічають сліди фоторедактора.

Українська красуня Ані Лорак для багатьох — еталон жіночності, елегантності та витонченості. Ось тільки сотні її фанатів раз у раз помічають разючі зміни в зовнішності, особливо на знімках, які артистка публікує в соціальних мережах.

Лорак  виставвляє на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дивні знімоки. Справа в тому, що зірка позує перед камерою в блискучому купальнику без лямок і відкритим вирізом на грудях. Зверху на ній, трохи прикриваючи плече, була надіта накидка.

При цьому образ зірки вкрай не сподобався фоловерів. Коментатори активно взялися виписувати під фото Лорак про недоліки фігури, про фотошопі, яким вона невміло користується і обвислій грудей. До слова, були й уважні передплатники, що відзначили втому в очах зірки. На їхню думку, жінка немов робить вигляд, що все нормально, продовжує виставляти і робити подібні фото, ось тільки погляд все видав і насправді все не так добре, як здається.