Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 13 лютого 2019 року

11/02/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 13 лютого 2019 року

ОВЕН
 Іноді ви надто вперті і не хочете приймати таких очевидних речей, як правда, яка "коле" очі.  Якою б важкою вона не була — ви повинні її прийняти.
 ТЕЛЕЦЬ
 Вам дадуть можливість показати себе з кращого боку і продемонструвати, що Ви дійсно кращий працівник місяця, як вже довгий час вважає ваше керівництво.
 БЛИЗНЮКИ
 У Вас з'явиться бажання побути на самоті і приділити цей день тільки собі.  Ігноруйте небажані запрошення погуляти і постарайтеся гарненько відпочити.
 РАК
 День ви проведете в суспільстві сім'ї. Раніше Ви ніяк не знаходили на це часу і Вам здавалося, ніби це не найголовніше, але тепер Ви змогли знайти час на спілкування з близькими і зрозуміли, наскільки помилялися.
 ЛЕВ
 В цей період Ви чомусь досить закриті для людей і зовсім не прагнете відривати їм свої думки і почуття.  Але постарайтеся все-таки знайти в собі сили для того, щоб бути відвертими з тими, хто Вас щиро любить.
 ДІВА
 Все навколо Вас люди здаються Вас егоїстичними і брехливими в цей день, але Вам варто подумати, чи не параноя чи це?  Можливо, Ви просто недостатньо чесні самі?
 ТЕРЕЗИ
 Вас з самого ранку буде мучити думка про те, що Ви про щось забули, зробили щось не правильно.  А все з'ясується ближче до вечора, коли Вам нададуть інформацію про вчинок однієї людини і Ви зрозумієте, що зробили поспішні висновки.
 СКОРПІОН
 Ви недостатньо відкриті в своїх намірах зі своєю коханою людиною.  Вам варто сісти і обговорити з ним свої плани на майбутнє і, тим самим, переконатися в тому, що Ви дивіться в одну сторону.
 СТРІЛЕЦЬ
 Сьогодні чудовий день.  Ви з самого ранку встигнете виконати всю роботу і вже до обіду будете вільні, а вечір обіцяє бути цікавим і наповненим романтикою.
 КОЗЕРІГ
 Припиніть боятися нового й робити кроки до свого майбутнього, коли всі Ваші друзі і знайомі давно пошагалі вперед, залишивши Вас одного наодинці зі своїми страхами.
 ВОДОЛІЙ
 У Вас стався конфлікт з одним близьким для Вас людиною.  Вам варто обміркувати, він винен в тому, що між Вами утворилася стіна?  Можливо, Ви самі її побудували?
 РИБИ
 Ваші спроби зрозуміти одного близького Вам людини — не увінчаються успіхом, а людина, яка хотіла Вам допомогти — більше не буде пропонувати підтримки.  Варто спочатку послухати поради.  Вам вони не зашкодять.