Зіркові скандали
Подобається

«Запустила келихом і порвала намисто»: Дружина принца Чарльза люто накинулась на королеву Єлизавету

10/02/2019     Автор: Яна Романська
«Запустила келихом і порвала намисто»: Дружина принца Чарльза люто накинулась на королеву Єлизавету

Все частіше і частіше в Мережі стала з'являтися скандальна інформація про членів королівської сім'ї. Так, нещодавно видання Globe заявило, що невістка королеви Єлизавети, будучи в нетверезому стані напала на матір свого чоловіка.

Нібито справа була під час сімейної вечері в шотландському замку Балморал в січні.

Видання повідомляє, що під час трапези Камілла занадто захопилася алкогольними напоями і стала дуже галасливою. Королева відчитала її за таку поведінку і та прийшла просто в лють.

Дружина принца Чарльза стала кричати на Єлизавету і стала звинувачувати її в різних вчинках, в тому числі і тому, що принц Гаррі став підкаблучником Меган Маркл.

Як стверджує інсайдер таблоїду, Камілла запустила в Її Величність келихом з червоним вином і порвала на королеві намисто з перлів. Чарльзу довелося відтягувати 71-річну дружину від 92-річної матері, яка була глибоко вражена тим, що трапилося. За словами палацової покоївки, була викликана охорона і Каміллу потягли в відведену їй гостьову кімнату, щоб вона там охолола.

«Цей жахливий інцидент потряс королеву до глибини душі. Вона ще ніколи не піддавалася фізичним атакам. І присягнулася, що ніколи більше не піддасться надалі … Вона не бажає чути ніяких виправдань. І наполягає на тому, що «напад Камілли на корону непростимий», — повідомляє джерело.

Інші авторитетні британські видання поки не пишуть про цей інцидент, тому правда це чи ні — невідомо.