Новини про зірок
Подобається

«Це особистий вибір кожного»: Ірина Шейк розповіла про деякі аспекти її життя з Бредлі Купером

10/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Це особистий вибір кожного»: Ірина Шейк розповіла про деякі аспекти її життя з Бредлі Купером

Дружина популярного американського актора Бредлі Купера, розповіла, чому ніколи не говорить про їх з чоловіком стосунки.

 

За словами Ірини Шейк, для неї дуже важлива приватність.

 

Незважаючи на те, що 33-річна Ірина веде досить активне публічне життя, , про її особисте життя практично нічого не відомо. Ні вона, ні Бредлі Купер практично нічого не розповідають про свої стосунки, доньку Лею, планах на майбутнє. Як виявилося, частково це пов'язано з публічністю закоханих.

 

На їхню думку, якщо їх робота передбачає постійно бути на виду, то особисте життя вони хотіли б приховати від сторонніх очей. Про це розповіла сама Ірина в інтерв'ю британському «Glamour».

 

«У мене повно друзів, які розповідають про особисте життя в своїх соціальних мережах. Я захоплююся цим і думаю, що це здорово. Але вважаю, що це особистий вибір кожного. Оскільки моя робота передбачає те, що я повинна бути на виду, я вирішила, що моє особисте життя буде тихим і спокійним. Ось чому воно називається особистим — тому що це те, що має відношення тільки до вас і вашої сім'ї, і я щаслива, що це так», — переконана Ірина.