Новини про зірок
Подобається

«На честь близької людини»: Влад Топалов розсекретив ім’я свого сина

10/02/2019     Автор: Яна Романська
«На честь близької людини»: Влад Топалов розсекретив ім’я свого сина

Влад Топалов відомий російський співак і чоловік відомої телеведучої Регіни Тодоренко. У минулому році Регіна і Влад вперше стали батьками.

5 грудня Регіна подарувала своєму чоловікові сина. Після пологів новоспечені батьки дуже довго приховували свого малюка і не публікували його знімків.

Але днями Топалов не втримався і вперше показав фото свого 2-місячного сина, якого він ніжно тримав на плечі. Правда артист не став уточнювати, як звуть хлопчика.

Але буквально пару годин тому Топалов став гостем програми "Привіт Андрій", яка була присвячена "Євробаченню-2019". В цьому році Росію на конкурсі представлятиме Сергій Лазарєв, колишній колега по групі Топалова.

В ході бесіди, телеведучий Андрій Малахов привітав співака з народженням сина і запитав як вони з Регіною назвали хлопчика.

Влад не став приховувати і повідомив, що первістка назвали Михайлом. Судячи з усього, в честь Михайла Генріховича — батька Топалова. Сергій Лазарєв же називає хлопчика Майклом.

Також Топалов розповів про перші місяці батьківства і повідав, що Регіна дуже хороша мама.

"Два місяці ми відзначили пару днів назад, і вже прям кайф. Перший час було складно, незрозуміло, страшно. Я записував на диктофон акушера і лікаря, як тримати, купати, але все одно нічого не розумів. Зараз ми вже звикли, впоралися, і я роблю це із задоволенням. Регіні треба віддати належне: вона приголомшлива мати, ні разу не обурилася і з самої першої секунди вранці, вдень, ввечері, вночі все робить ", — розповів співак.