Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 11 лютого 2019 року

10/02/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 11 лютого 2019 року

Овен
Ви нарешті потрапили в світлу смугу життя. Поки вона не змінилася темною, поспішіть набратися приємних емоцій, щоб було чим зігріти душу в не настільки щасливі хвилини.

Телець
Сьогодні постарайтеся розумно витрачати ваші сили і енергію, адже зараз будь-яка емоційний струс може досить погіршити ваше самопочуття. Головне для вас поки — зберігати спокій.

Близнюки
Сьогодні ваша половинка може влаштувати вам справжній сюрприз. Постарайтеся гаряче і щиро за це подякувати.

Рак
Тримайтеся подалі від різних чвар та інтриг. Плітки і обговорення нічого хорошого вам не принесуть, тільки заб'ють голову непотрібними думками.

Лев
У вас зараз є хороший шанс піднятися по кар'єрних сходах. Головне його не упустити і добре себе проявити, ви заслужили на це підвищення.

Діва
Сьогодні ви будете допускати досить грубі помилки через неуважність. У всякому разі, їх ймовірність досить висока. Поїжте горішків на перекус.

Терези
Сьогодні терпіння буде не просто гідністю. Воно буде необхідно вам як повітря. Дуже вже багато підводних каменів чекатиме вашу надто емоційну натуру.

Скорпіон
Спокійно реагуйте на зауваження, від кого б вони не виходили. Немає нічого образливого в тому, щоб прийняти допомогу порадника і виправити свої помилки. Ображатися буде нерозумно і нелогічно.

Стрілець
У цей день варто звернути увагу на те, що саме ви говорите вашій коханій людині. Є дуже велика ймовірність сказанути зайвого, а це загрожує конфліктами. Будьте мудрі!

Козеріг
Сьогодні ви можете зіткнутися з непередбаченими труднощами. Подолання труднощів забере чимало сил, але з шляху вас не зіб'є.

Водолій
У всьому дійте методично, спокійно і продумано. Сьогодні розум — ваш найкращий друг. А ось язик, як відомо, ворог. Будьте пильні!

Риби
Стан здоров'я Риб сьогодні буде прямо залежати від широти їх посмішки. А настрій — від ступеня її щирості. Якщо вам вдасться поєднати корисне з приємним, то сміливо вважайте — день прожитий не дарма.