«Тату, моє серце розбите»: Меган Маркл написала чуттєвий лист до батька

08/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Тату, моє серце розбите»: Меган Маркл написала чуттєвий лист до батька

Несподіване послання герцогині Сассекської батькові за лічені години облетіла всі засоби масової інформації.

 

Відомо, що стосунки Меган Маркл і її батька Томаса складно назвати хорошими. Після весілля з принцом Гаррі, чоловік буквально став головним героєм всіх видань і телешоу: Томас публічно розповідав про стосунки молодят, про Меган, критикував королівську родину, переслідував зоряну доньку і навіть негативно висловлювався на адресу Єлизавети II.

 

У той же час, чоловік заявляв, що не розуміє, чому Меган не хоче з ним спілкуватися. Однак, як з'ясувалося, свого часу герцогиня Сассекська намагалася налагодити стосунки з батьком.

 

За повідомленнями видання «People», Меган відправила Томасу лист, щоб налагодити стосунки. Рядки з послання процитували журналістам близькі друзі Маркл:

 

«Тату, моє серце розбите. Я люблю тебе. У мене один батько. Будь ласка, перестань мучити мене своїми висловлюваннями у ЗМІ, щоб ми змогли налагодити відносини».

 

Також друзі Меган зізналися у тому, що дівчині важко жити, після початку стосунків з принцом Гаррі, адже ЗМІ постійно пишуть про неї суцільну брехню, тому друзі Маркл вирішили розповісти журналу, яка вона є насправді.