Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 6 лютого 2019 року

05/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 6 лютого 2019 року

ОВЕН

Ви переживаєте чудовий період у своєму житті, і сьогодні хороший день для пошуку балансу між усіма компонентами вашого життя.


ТЕЛЕЦЬ

Філософське мислення про стан світу важливе, але не дозволяйте собі занадто близько брати до серця глобальні проблеми планети. Сьогодні обдумайте своє особисте життя — шукайте його глибокий сенс.

БЛИЗНЮКИ

Якщо хтось нав'язує вам свою думку і підштовхує вчинити так, як хоче людина, в ваших інтересах відсунутися назад. Немає необхідності робити з цього велику проблему, просто твердо скажыть, що ви будете слідувати своїм власним планам, і все. Не дозволяйте людям маніпулювати вами.

РАК

Самотність — це подарунок, який потрібно берегти — він підзарядить вашу енергію, показавши, скільки влади ви маєте над власним життям. Зараз це важливо. Робіть, що хочете і не хвилюйтеся, що комусь це може не сподобатися.

ЛЕВ

Цей день може бути дуже насиченим для вас, але це не обов'язково робота! Немає нічого поганого в тому, щоб додати трохи веселощів в ваші будні — вам не потрібно ставитися до всього так серйозно.

ДІВА

На початку дня постарайтеся особливо уважно спостерігати за тим, що роблять оточуючі вас люди. Вони можуть створювати вам проблеми, навіть не замислюючись про це.

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся бути як можна виразніше сьогодні — звільніть свої емоції і дайте всьому світу зрозуміти, що ви відчуваєте! Особливо, якщо ви хочете, щоб хтось дізнався вас по-справжньому. Вийдіть з ділового режиму, щоб стати чуттєвими і чесними.

СКОРПІОН

Якщо вам в житті не вистачає веселощів або ж екстриму — поставте себе в ситуацію, в якій вам доведеться ризикувати, але для цього не обов'язково стрибати з парашутом.

СТРІЛЕЦЬ

Зараз саме час витратити гроші на подарунок на день народження друга, тим більше що ця людина ніколи не скупиться на ідеї, коли справа стосується вас. Тому доведіть свою ідею подарунка до чогось, що дійсно вразить — змусьте вашого друга відчувати себе таким же особливим, яким він або вона змушує відчувати вас.

КОЗЕРІГ

Цей день принесе вам несподіваний подарунок: можливість познайомитися з кимось новим. Ви зіткнетеся віч-на-віч з людиною, чиї переконання та поведінку сильно відрізняються від ваших. Ця людина може багато чому вас навчити, але не хвилюйтеся — нічого схожого на лекцію не буде.

ВОДОЛІЙ

Ви можете не стримувати себе, але вам доведеться постаратися сьогодні вести себе так тактовно і дипломатично, як тільки зможете.

РИБИ

Зосередьтеся на тому, щоб донести свої ідеї, а не бути чарівним. Працюйте на повагу людей, а не для того, щоб їх розсмішити.