Новини про зірок
Подобається

«Дан, ти зараз переборщуєш»: Тіна Кароль та Dan Balan сильно посварилися під час ефіру

04/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Дан, ти зараз переборщуєш»: Тіна Кароль та Dan Balan сильно посварилися під час ефіру

У неділю, 3 січня, вийшов третій випуск шоу «Голос країни 9».

 

Тренери продовжили набирати в свої команди сильних вокалістів, а деякі навіть встигли сильно посваритися. Наприклад, Тіна Кароль дуже сильно образилася на колегу Dan Balan, тому прихильники «пари» чекають на їх примирення.

 

А сталося це дуже несподівано: після того, як на сцені виступив Михайло Дімов, виконавець однієї з головних ролей легендарного мюзиклу – Нотр-Дам де Парі в Україні, тренери почали боротися за нього і запрошувати до себе в команду. Тіна дуже хотіла, щоб Михайло опинився в її команді.

 

Проте виконавець обрав команду Дана Балана. Після того, як Михайло пішов за лаштунки Потап звернувся до Тіни: «Ти не засмутилася?». На що Тіна відповіла: «Ні, звичайно, не засмутилася, про що ти взагалі?». Тут у розмову втрутився Дан: «Я не знав, що ти не можеш так з невдачами справлятися».

 

Тіну ж зачепили слова співака: «Дан, ти зараз переборщуєш, справді», — сказала вона. Співак здивувався, тому перепитав, на що Тіна сказала: «Ну, звичайно».

 

Після цього різко відреагував Дан: «А у нас програма, що потрібно тільки все пухнасте, гарне говорити?». Після цього Тіна сказала, що він може говорити все, що хоче. Проте після слів Балана, що саме це він і хотів сказати, Тіна все ж таки не погодилася.