Новини про зірок
Подобається

Пішов з життя знаменитий російський репер

03/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Пішов з життя знаменитий російський репер

Російський виконавець Кирило Тлумацький, відомий під псевдонімом Децл, пішов з життя.  Про це повідомив в Facebook його батько продюсер Олександр Тлумацький.

«Кирила більше немає», — написав він.  Офіційно причина смерті музиканта не називається.  Концертний директор виконавця Павло Беленець повідомив, що у 35-річного Тлумацького зупинилося серце після концерту в Іжевську.

Про смерть Децла також повідомляється на його офіційній сторінці у «ВКонтакте».

Кирило Тлумацький — колишній учасник колективу «Bad B. Альянс».  У його дискографії вісім студійних альбомів.  Децл виконав такі хіти, як «Вечірка», «Сльози», «Лист» і «Для тебе».

Він закінчив московську Британську міжнародну школу, навчався в Швейцарії.  Свій дебютний трек «П'ятниця» репер записав за допомогою батька, музичного продюсера Олександра Яковича, який продюсував Децла надалі.

Децл виступав в Іжевську.  Після концерту він пішов в гримерку, а через кілька хвилин йому стало погано.  «Попередня інформація — у нього сталася зупинка серця, і він помер», — сказав Беленець.

Агентству міських новин «Москва» він повідомив, що точні відомості будуть опубліковані після експертизи.  Інформація про дату і місце похорону також з'явиться в соціальних мережах.

Раніше про смерть 35-річного артиста повідомив його батько Олександр Тлумацький.

Кирило Тлумацький — колишній учасник колективу «Bad B. Альянс».  У його дискографії вісім студійних альбомів.  Децл виконав такі хіти, як «Вечірка», «Сльози», «Лист» і «Для тебе».  Він закінчив московську Британську міжнародну школу, навчався в Швейцарії.