Новини про зірок
Подобається

«Намагалася його тримати до останнього»: брат Ані Лорак розкрив деталі розлучення співачки

02/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Намагалася його тримати до останнього»: брат Ані Лорак розкрив деталі розлучення співачки

Брат популярної співачки Ані Лорак розповів про її стан, після розлучення.


Ігор Куєк розповів, що його сестра намагалася зберегти шлюб до останнього, але з цього нічого не вийшло.

Виходячи зі слів Ігоря, то відносини Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу були зруйновані через роботу.


Як відомо, то бізнес Мурата перебуває в Україні, в той час, як Лорак живе і працює в Росії. Ігор також стверджує, що вони неодноразово намагалися разом жити, проте весь час виникали неприємності з роботою, тоді їм доводилося обирати між один одним і кар'єрою.


«Це було її життя, кохання. Вона берегла шлюб до останнього, намагалася його тримати до останнього», — каже брат артистки.


Крім цього, брат Лорак сказав, що на даний момент співачка вже не відчуває таких сильних емоційних переживань, як це було раніше.


«Я думаю, що основне переживання, криза в минулому. Це вже залишки. Вона вже пережила пік, це вже така, більш формальна ситуація», — заявляє Ігор.

Також він додав, що дочка сестри і її екс-чоловіка, залишиться з Ані:

«За всіма міжнародними законами дитина залишається з мамою. Без всяких «але». Немає якихось проблем з утриманням дитини, з його бажанням, або не бажанням. Тут уже логічно, що вона мама, вона її виховує. Вона має можливість дати все, що їй потрібно для розвитку і виховання».

До слова, артистка ніяк не перешкоджає спілкуванню дочки з Муратом, а навпаки заохочує його прагнення бути ближче з Софією.