Новини про зірок
Подобається

«Принцеса, хоч і екстремальна»: Світлана Тарабарова похвалилася стрункою фігурою після пологів

30/01/2019     Автор: Яна Романська
«Принцеса, хоч і екстремальна»: Світлана Тарабарова похвалилася стрункою фігурою після пологів

Відома українська виконавиця Світлана Тарабарова опублікувала новий знімок в своєму акаунті в Instagram.

Популярна українська артистка Світлана Тарабарова в вересні 2018 вперше стала мамою. В одному з київських пологових будинків на світ з'явився первісток співачки Іван, якого артистка народила від свого чоловіка Олексія Бондаря. Щасливе сімейство не приховувало подробиць цієї радісної події і активно продовжує ділитися фотографіями в своїх Instagram.

А сьогодні, 30 січня, співачка поділилася на своїй сторінці новим знімком. На ньому Тарабарова постала в красивій жовтій сукні з довжелезним шлейфом та зі страхувальними кріпленнями на тулуб. Відзначимо, що молода матуся виглядає підтягнутою і усміхненою. Втім і сама співачка не забула підкреслити це в підписі до фото.

«Мені здається, непогано мама виглядає, народивши baby 4 місяці тому. P.S.: Хто знає, що це на мені на фото? », — підписала світлину Світлана.

Шанувальники почали активно обговорювати нову публікацію артистки: «Вас хотіли підняти в повітря і на другому фото у вас ремені безпеки», «Клас дуже красиво ви виглядаєте», «Страховка! Тому що нікому не потрібні мертві зірки »,« Страховка, щоб літати »,« Божевільна красуня »,« Страховка для польотів під куполом, аки Пугачова в свої кращі роки »,« Моя дочка сказала, що ти принцеса, хоч і екстремальна».