Новини про зірок
Подобається

«Він ніколи не зраджує собі»: Олена Кравець здала всі козирі Володимира Зеленського

28/01/2019     Автор: Яна Романська
«Він ніколи не зраджує собі»: Олена Кравець здала всі козирі Володимира Зеленського

Єдина і неповторна жінка гумористичної студії "Квартал 95" в інтерв'ю відверто розповіла про стосунки з лідером колективу та майбутнім кандидатом в президенти України Володимиром Зеленським.

"По-перше, мені здається, він ніколи не зраджує собі і своїм принципам, і того, у що він вірить. І якщо він вже в те вірить, то, напевно, практично не існує способів, щоб подолати перешкоди, пройди крізь терни" , — підкреслила Олена Кравець.

Також неповторна "Юлія Володимирівна з народу" охарактеризувала особисті якості і ставлення до принципів виховання Зеленського.
 
За словами Олени Кравець художній керівник "Квартал 95" у важкий момент може підтримати, а якщо необхідно і влаштувати розбір польотів.

"Це людина — серце, полум'яний мотор, як то кажуть. І мені здається, що великий … ну може не феномен, а його безмежний талант в тому, що він зумів залишитися творчим, залишитися художником, залишитися автором, писати щось на папері, творити, залишатися наодинці з собою і при цьому керувати великим бізнесом. Ну, а на сьогоднішній день, я не побоюся цього слова, імперією ", — додала Кравець.

До того ж Кравець висловилася про своє ставлення до ділових якостей Зеленського і творчих успіхів.

"У потрібний момент він балансує, тут творчість, тут бізнес. І він вміє це все тримати на вагах. Тому що якби ми якось пішли тільки в бізнес, тоді б пішла творчість, ну зовсім. Якби ми стали просто творити і були б невизнаними геніями, не було б бізнесу ", — сказала Олена Кравець.