Зіркові скандали
Подобається

Сама себе покалічила: Джонні Депп надав суду докази того, що не бив екс-дружину

27/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Сама себе покалічила: Джонні Депп надав суду докази того, що не бив екс-дружину

Голлівудський актор Джонні Депп надав нові докази того, що не бив свою колишню дружину Ембер Херд, яка до сих пір дає свідчення у судовій справі про розлучення.

Відповідні документи актор додав до позову проти газети Sun, що опублікувала статтю про його сварки з Ембер Херд. Тоді журналіст видання в травні 2016 року зі впевненістю заявив, що Депп б'є свою дружину і розкритикував письменницю Джоан Роулінг за те, що вона дозволила актору продовжувати зніматися в франшизі "Фантастичних звірі". Також голлівудський актор хоче стягнути з видання 260 тисяч доларів.

Про це повідомляє видання TMZ.

Скандал почався з того, що Херд розповіла про те, як Джонні Депп 21 травня 2016 роки кинув їй в обличчя телефон і побив. Згодом в мережі з'явилися її фотографії, на яких Ембер показала синці на обличчі.


Так, для спростування звинувачень у побитті дружини адвокати Джонні Деппа надали відеозаписи з камер спостереження і свідчення очевидців, які стверджують, що не бачили сліди побоїв на обличчі Херд в той день, коли чоловік нібито її побив. Крім того, за словами свідків, травми у неї з'явилися тільки через 6 днів.

"Десятки відеофайлів з камер спостереження в Східній Колумбії, які ми недавно отримали, в поєднанні з численними свідченнями свідків і присяжних, даних в 2016 році, не залишають жодних сумнівів у тому, що Ембер Херд підробила факти про домашнє насильство, які лежать в основі відомостей видання The Sun, що порочать Деппа", — наводить слова адвоката актора ЗМІ.

За словами Деппа, Херд сама себе скалічила, щоб його зганьбити.


Нагадаємо, Ембер Херд і Джонні Депп прожили в офіційному шлюбі з 2015 по 2017 рік. Причиною розлучення стала заява актриси про домашнє насильство. Після судової тяганини актриса змогла відсудити у екс-чоловіка сім мільйонів доларів, які вона обіцяла віддати на благодійність. Після того Джонні Депп дав інтерв'ю британському журналу GQ, в якому розповів, що ніколи не вчиняв насильство до своєї екс-дружини і в майбутньому не має наміру пов'язувати своє життя з іншою жінкою.