Новини про зірок
Подобається

Слідом за кумом Дзідзьо: Під Києвом побили директора співачки Ольги Цибульської

26/01/2019     Автор: Яна Романська
Слідом за кумом Дзідзьо: Під Києвом побили директора співачки Ольги Цибульської

Відома українська співачка Ольга Цибульська повідомила, що на її директора Олександра 23 січня скоїли жорстокий напад. Про це повідомляє ТСН.

Чоловіка виманили за місто, у Бориспіль.

«Його намагалися викликати на особисту зустріч ще тиждень тому. Під приводом концерту, на який хочуть запросити виступити Олю. У той час Олександр перебував у відпустці в Карпатах і фізично не міг бути присутнім на переговорах. З ним постійно тримали контакт і зажадали зустрічі щойно він повернувся до Києва. Дівчина телефоном представилася менеджером меблевої компанії, попросила виїхати за місто, в Бориспіль», – повідомила представник Цибульської.

За її словами, на місці Олександра попросили вийти з машини і без причин раптово почали бити.

«Без запитань і пояснень на директора Олі накинулися двоє великих чоловіків – жорстоко били почергово протягом 15 хвилин. Після залишили стікати кров’ю і рівно так само мовчки зникли», – зазначили у прес-службі співачки.

Чоловіку вдалося дістатися автомобіля і викликати «швидку».

Сама Цибульська заявила у своєму зверненні в Instagram, що ані вона, ані її директор ніколи не було жодних конфліктів чи сварок, які б могли спровокувати цей інцидент і що вона дуже сподівається, що кривдників знайдуть.

До слова, кума Ольги Цибульскої, хрещеного батька її сина, відомого артиста Дзідзьо (Михайла Хому) теж побили в Києві місяць тому.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

ХТО ЦЯ ШАЙКА БАНДИТІВ ???? 😡 ЛЮДИ , в мене ніколи ні з ким не було ніяких конфліктів і проблем! Ніколи ! Я чесно працюю,тому про такий жах мовчати не можу ! Ми чекали, що поліція це вирішить оперативно, написали заяву, зняли побої, але досі не отримали жодних результатів . Якщо ми проігноруємо зараз , то це може бути з кожним завтра. НЕ МОВЧІТЬ ! Звертаюсь до державних органів ! Допоможіть знайти злочинців ! Звертаюсь до своїх підписників !!!!! Давайте будемо наводити порядок ! Це якесь пекло! Будемо вдячні за поширення інформації

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)