Новини про зірок
Подобається

«Я помилявся щодо шлюбу»: Микола Тищенко відверто розповів про стосунки з дружиною

25/01/2019     Автор: Яна Романська
«Я помилявся щодо шлюбу»: Микола Тищенко відверто розповів про стосунки з дружиною

За особистим життям відомого ресторатора Миколи Тищенка шанувальники дуже ретельно стежать. Адже в дружини він собі взяв шикарну, молоду, цілеспрямовану красуню — бізнесвумен Аллу Барановську.

Пара розписалася в 2016 році і журналістам, і фанатам зіркового сімейства, дуже цікаво, як складаються відносини між подружжям, адже у них різниця у віці 22 роки, і це третій шлюб Тищенко.

Як зізнався Микола, у нього з дружиною за весь час спільного життя не було великих сварок, так як вони по-справжньому люблять і поважають позицію і думку один одного.

«Принципових розбіжностей у нас немає, тому живемо ми, як то кажуть, душа в душу. Думаю, секрет успіху криється в єдності протиріч. Ми дуже схожі один на одного і одночасно дуже різні. Однаково цілеспрямовані люди зі схожими поглядами на життя, на досягнення професійних успіхів, результатів. Ми збагачуємо один одного, радимося в тому, в чому кожен розбирається краще і в чому більш сильні. У нас стерті гендерні ролі », — розповів в інтерв'ю Viva! Тищенко.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Первый выпуск 2019 @viva_ukraine_magazine уже на полках по всей Украине! Внутри получилось очень пикантное интервью! Был рад пригласить вас и Viva! в гости! Впервые показываем наш уютный уголок после переезда, делимся планами, говорим о трудностях и победах! P.s. Отмечайте нас в сториз, делитесь впечатлениями о материале! Интересно! Выпуск уже в продаже!👆🏻

Публикация от Николай Тищенко (@nikolaytyshchenko)

А ось Барановська відзначила, що перші 2 роки їх відносин, Коля не сприймав і не слухав її, і всьому виною його минулі шлюби. Ресторатор додав, що до зустрічі з Аллою у нього було багато «барбі», але його кохана жінка не була лялькою, і він щасливий, що помилявся з приводу шлюбу.