Плітки
Подобається

Телеведуча Леся Нікітюк натякнула прихильникам в соцмережі на вагітність

25/01/2019     Автор: Яна Романська
Телеведуча Леся Нікітюк натякнула прихильникам в соцмережі на вагітність

Відома телеведуча і гумористка Леся Нікітюк продовжує ділитися з армією своїх Insta-шанувальників яскравими кадрами з розкішного відпочинку на Мальдівських островах.
Всього за кілька днів відпустки зірка Нового каналу встигла продемонструвати точену фігуру в красивих купальниках, похвалитися перед шанувальниками розкішною віллою, в якій оселилася, і поділитися знімками незабутніх романтичних заходів сонця.

Варто відзначити, що Леся зауважує і розглядає все, що її оточує на екзотичних островах. Наприклад, ведуча Нового каналу встигла сфотографуватися на фоні лелеки, який прилетів на дах лакшері-вілли, де живе знаменита мандрівниця. З огляду на те, що в народі «візит» лелеки прийнято вважати передвісником вагітності, знаменита блондинка вирішила заінтригувати своїх шанувальників.

«Ви не знаєте, що це за прикмета, коли мальдівський лелека сідає на твою віллу?!» — підписала яскравий знімок телеведуча.

А поки фани Лесі Никитюк припускають, як скоро вона порадує їх новиною про щасливе очікуванні первістка, знаменитість насолоджується казковими сніданками на тлі Індійського океану. Судячи з достатку фруктів на столі, артистка не перестає стежити за своїм харчуванням навіть під час канікул.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Тепер розумію чому Робінзон Крузо не хотів вертатись додому😁 P.S. Ви не знаєте що за прикмета? Коли мальдівська лелека сідає на твою хату?? Назвали ми його Адік😂 Теперь я понимаю почему Робинзон Крузо не хотел домой😁 Кстати, вы не знаете что означает когда Мальдивский аист садится на твою виллу?)@fushifaru, #fushifarumaldives @resortlife_travel, #resortlifetrave

Допис, поширений Леся Никитюк (@lesia_nikituk)