«Приятель, думаю, тобі потрібна нова пара взуття!»: принц Вільям вийшов в люди в дірявому черевику

24/01/2019     Автор: Яна Романська
«Приятель, думаю, тобі потрібна нова пара взуття!»: принц Вільям вийшов в люди в дірявому черевику

Останнім часом в Мережі популярні не тільки дружини Вільяма і Гаррі і королева Єлизавета, а й вся королівська родина Великобританії, в тому числі і принци. Правда, від такої слави вінценосні чоловіки повинні бігти виблискуючи п'ятами. Спочатку принц Філіп став винуватцем ДТП, в якому постраждали дві жінки, а тепер і принц Вільям злегка «підмочив» репутацію.

Поки Кейт Міддлтон напередодні зустрічалася з організацією Family Action і запускала в роботу телефон довіри для малозабезпечених сімей, принц Вільям вилетів до Швейцарії, для участі у Всесвітньому економічному форумі. Герцогу Кембриджському належало вийти на сцену і обговорити з Девідом Аттенборо важливі питання щодо захисту дикої природи, що він і зробив.

Комічний випадок стався з монархом на економічному форумі в Давосі, де уважні гості розгледіли на підошві черевика королівського нащадка велику чорну пляму, яка скоріше була схожа на величезну діру! І якби ж то, це сталося десь на вулиці, всяке буває, але ж ні. В той момент герцог Кембриджський був у всіх на виду: брав інтерв'ю у британського історика і журналіста Девіда Аттенборо.

Преса пише, що пильну увагу глядачів викликало взуття герцога Кембриджського — зокрема підозріла чорна пляма на підошві, яку було чітко видно, коли Вільям сидів, закинувши ногу на ногу.

«Ми тільки що бачили герцога Кембриджського з дірою в черевику на BBC 1 News?», — писали користувачі соцмереж.

У серпні минулого року діру в підошві продемонстрував молодший брат Вільяма Гаррі. Він прийшов в дірявих черевиках на весілля одного зі своїх кращих друзів — Чарлі ван Страунбензі.

«Приятель, думаю, тобі потрібна нова пара взуття!» — на різні лади сміються англійці, а з ними регоче і весь світ, примовляючи, що принци змушені ходити в лахмітті, щоб їхні дружини могли хизуватися перед підданими в дорогих і вишуканих нарядах.