Новини про зірок
Подобається

«Вона мене зачарувала»: новий тренер «Голосу країни» Dan Balan зізнався у коханні Тіні Кароль

23/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Вона мене зачарувала»: новий тренер «Голосу країни» Dan Balan зізнався у коханні Тіні Кароль

У неділю, 20 січня, відбулася прем’єра дев’ятого сезону «Голос країни».

 

Глядачі були у захваті від старту нового сезону, а прихильники тренера Тіни Кароль помітили іскру між нею та новим наставником Dan Balan.

 

За словами номінанта на «Греммі», зізнався, що його дуже вразила українська співачка Тіна Кароль, яка є його колегою по суддівському кріслу.

 

Під час першого «сліпого прослуховування» артист не стримував свою симпатію. За його словами, Тіна Кароль підкорила його своєю щирістю.

 

«Коли я підійшов до Тіни, моя душа здригнулася. Перший погляд, і в голову приходить пісня «Ой, какая женщина!» Я дивуюся кожен раз, скільки гармонії в тобі, як ніби ти створена, щоб дарувати людям якесь тепло, щирість, мотивацію. Я дуже радий, що ти є в цьому проекті і поруч зі мною», — відверто сказав Dan Balan.

 

У коментарі журналістам молдавський артист додав, що Тіна Кароль — особлива жінка, яку йому пощастило зустріти:

 

«Прекрасна Тіна Кароль… Ми познайомилися на знімальному майданчику «Голосу». Раніше я чув кілька пісень Тіни, але на проекті її творчість зацікавила мене ще більше. Тим більше, під час відборів я чув її композиції в абсолютно різному виконанні — від учасників… Вона мене зачарувала. Неймовірно харизматична жінка. Такі зустрічаються вкрай рідко. Я дуже радий, що проект подарував нам шанс пізнати один одного краще», — додав співак.