Новини про зірок
Подобається

Селена Гомес здивувала шанувальників різкими змінами у зовнішності

23/01/2019     Автор: Яна Романська
Селена Гомес здивувала шанувальників різкими змінами у зовнішності

Красуня Селена Гомес змінилася до невпізнання: її фанати в цілковитому шоці від того, як виглядає зірка

Популярна співачка Селена Гомес останнім часом засмучує своїх шанувальників тим, що у неї все більше проблем зі здоров'ям.

На додачу до цього її зовнішній вигляд досить помітно змінився.  Не можна сказати, що Селена стала менш привабливою, хоча пишні панянки завжди привертають увагу не тільки з позитивної оцінки.

На те, як змінилася зовнішність Селени, яка з S-ки стала дівчиною розміру «ХХL» вплинув не один фактор.  Основне, що могло було вплинути на дівчину — пересадка нирки.

Такі хірургічні втручання потім вимагають не тільки масивного прийняття медикаментів але і не активного способу життя якийсь час, щоб орган міг прижитися і функціонувати як годиться.

Однак більшість її фанатів приписують її повноту чотирьох місячного перебування в реабілітаційному центрі, куди Селена потрапила після емоційного зриву.

До речі і це «нездужання» в Мережі встигли обговорити її фанати, звинувативши у всьому Джастіна Бібера, який був бойфрендом Гомес, але через деякий час одружився з іншою.

Після чотирьох місяців реабілітації, зірка покинула заклад і стала частіше з'являтися на публіці, і багато фанатів просто не можуть повірити, що співачка змінилася до невпізнання.