Пропав ще в п’ятницю: Відома співачка заявила про зникнення свого 14-річного сина

22/01/2019     Автор: Яна Романська
Пропав ще в п’ятницю: Відома співачка заявила про зникнення свого 14-річного сина

Відома співачка Шинейд O'Коннор (Sinead O'Connor) заявила про зникнення свого неповнолітнього сина. 52-річна ірландська співачка виклала фото хлопчика в Twitter і попросила підписників про допомогу.

«Це мій 14-річний син, який зник у п'ятницю. Останній раз помічений в місті Уіклоу в 7:42 вечора. Можливо, він перебуває вдома у когось по імені Орландо. Якщо ви бачили його, або він зараз у вас вдома, будь ласка, повідомте », — попросила O'Коннор.

Прихильники спробували втішити зірку.

«Я сподіваюся, він у безпеці. Ірландські підлітки не змінюються — вони постійно приносять горе своїм матерям, але, в основному, виростають в прекрасних чоловіків »,« Він скоро буде вдома. Всі підлітки змушують батьків хвилюватися», « Поліція швидко знаходить такі пропажі, тримайтеся», — написали вони.

Але кілька фоловерів співачкі виявилися ж не настільки доброзичливими. Вони пригадали Шинейд, як в жовтні, коли співачка прийняла іслам і змінила ім'я на Шухада Давітт, вона багатьох образила. Тоді зірка заявила, що ненавидить всіх не мусульман і вважає їх огидними.

«Ти думаєш, огидні люди зараз стануть тобі співчувати? З чого б це?»- запитують у співачки підписники.

Шинейд стала популярною в 1990 році, після треку Nothing Compares 2 U. Співачка давно страждає від депресії і проблем з психікою. У 2017 році вона записала емоційне відео, на якому зізналася, що розчарувалася в людях, які не виявляють ні до неї, ні один до одного тепла і підтримки. Пізніше її госпіталізували через спроби самогубства.