Новини про зірок
Подобається

«Неймовірно схожі!»: Санта Дімопулос показала свою молоду маму-красуню

22/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Неймовірно схожі!»: Санта Дімопулос показала свою молоду маму-красуню

Нещодавно екс-учасниця популярного гурту «Віа Гра», Санта Дімопулос, опублікувала на своїй особистій сторінці в «Instagram» рідкісну  фотографію своєї молодої мами.

 

Прихильників одразу ж вразила схожість жінок.

 

Співачка не часто публікує фотографії разом з родиною – вона відноситься до того типу зірок, які своє особисте життя тримають далеко від очей суспільства. Санта віддає перевагу фотографіям з професійних фотосесій, або з відпочинку, проте побачити на цих фотографіях когось з родини дівчини – майже не можливо – переважно син та чоловік зірки залишаються поза кадром, так само як і мама Санти. Проте нещодавно на честь дня народження найдорожчої жінки у житті, співачка запостила на своїй сторінці спільну фотографію разом з мамою  Людмилою Дімопулос.

 

У підписі до фотографії  Санта залишила одне єдине лаконічно слово – «мама». Шанувальники співачки одразу ж відреагували на нову публікацію, закидаючи компліментами. Також більшість відзначають, що дівчина неймовірно схожа на свою маму.  

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Mother ❤️ @liudmiladimopulos

Публикация от 𝐒𝐚𝐧𝐭𝐚 ❤️ 𝐃𝐢𝐦𝐨𝐩𝐮𝐥𝐨𝐬 (@santadimopulos)

 

«Вона просто феєрично виглядає! Їй потрібно ділитися секретами краси, молодості», «Зрозуміло, в кого Ви така красуня!», «Дуже красиві!», «Неймовірно схожі!»,  — пишуть шанувальники.