Новини про зірок
Подобається

Учасник шоу «Танці з зірками» таємно одружився: довго не наважувався

20/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Учасник шоу «Танці з зірками» таємно одружився: довго не наважувався

Відомий  український танцюрист і хореограф Женя Кот, відомий глядачеві за участі в проекті «Танці з зірками», нещодавно одружився.

 

Женя Кот нарешті одружився зі своєю коханою, чемпіонкою світу з пілонів, як виду спорту, Наталією Татаринцевою.

 

Нагадаємо, що закохані познайомилися в 2015 році завдяки проекту «Україна має талант», коли дівчина прийшла на шоу в якості учасниці, а Женя був режисером-постановником проекту.

 

Наталія була одружена, а тому танцівник, хоч і відчував симпатію, не виявляв жодних почуттів. Трохи пізніше, коли Женя дізнався, що шлюб дівчини знаходиться на межі розлучення, він вирішив розповісти їй про почуття і вона відповіла взаємністю.

 

Як відомо, то вони одружилися 18 січня. Пізніше Женя Кот опублікував знімок, на якому відображені руки молодят, а на безіменних пальцях у кожного можна помітити обручку.

 

Підписав публікацію Женя дуже просто:

«18.01.2019», поставивши сердечко.

 

Шанувальники одразу ж почали «закидати» молодят привітаннями:

 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

18.01.2019 🖤

Публикация от Евгений Кот (@kot_jenya)

 

«Ви — красива пара», «Аааааа… Клас!!! Вітаю вас!!! Живіть довго і щасливо», «Багато щастя», «Привітання! Щастя і довгих років разом вам», «Женя, вітаю! Будьте щасливі з Наташею», «Вітаю, Кошенята. Нехай Ваше сімейне життя буде довгим  і наповненим найяскравішими моментами», «Ви дуже красива пара! Любові вам і взаєморозуміння на довгі роки».