Новини про зірок
Подобається

«Жінка, що змогла обдурити час»: Санта Дімопулос показала рідкісне фото з мамою

19/01/2019     Автор: Яна Романська
«Жінка, що змогла обдурити час»: Санта Дімопулос показала рідкісне фото з мамою

Санта Дімопулос особистість в українському шоу-бізнесі досить відома. Санта  деякий час була солісткою співочого гурту "ВіаГра", а пізніше стала сольною співачкою.

Проте найбільше вона запам'яталась тим, що була дружиною українського телеведучого Андрія Джеджули. Про їхнє скандальне розлучення не чув хіба що глухий.

Проте це все давно в минулому. Зараз Санта щаслива дружина і мама. Співачка часто ділиться особистими фото у Мережі.

Нещодавно Санта опублікувала раритетне фото з мамою і привітала її з днем народження.

"Спасибі тобі за все, а особливо за колір і якість шкіри (ніхто не вірить що це саме в твою українську породу😄), за характер (чесність і принципи), за доброту.
Ти завжди боялася старіти, мабуть тому обдурила час 🙂 Хочу побажати тобі головного на даному етапі життя — здоров'я, гармонії, творення і задоволення від кожного прожитого дня, мудрості і спокою. Любимо тебе ❤️
П.С: ця фотка чітко описує те як я пам'ятаю нашу повну подорожей і пригод життя)", — підписала кадр співачка.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ма @liudmiladimopulos с юбилеем! 😸 Спасибо тебе за всё, а особенно за цвет и качество кожи (никто не верит что это именно в твою украинскую породу😄), за характер (честность и принципы), за доброту. Ты всегда боялась стареть, видимо поэтому обманула время:) Хочу пожелать тебе главного на данном этапе жизни – здоровья, гармонии, созидания и удовольствия от каждого прожитого дня, мудрости и спокойствия. Любим тебя ❤️ П.С: эта фотка чётко описывает то как я помню нашу полную путешествий и приключений жизнь) #happybirthdaymom

Публикация от 𝐒𝐚𝐧𝐭𝐚 ❤️ 𝐃𝐢𝐦𝐨𝐩𝐮𝐥𝐨𝐬 (@santadimopulos)

У коментарях шанувальники також почали вітати маму Санти зі святом  і відзначили, наскільки вони схожі між собою.