Зіркові скандали
Подобається

Співачка Ріанна подала судовий позов проти рідного батька: відома причина

17/01/2019     Автор: Яна Романська
Співачка Ріанна подала судовий позов проти рідного батька: відома причина

Відома американська співачка та акторка Ріанна подала в суд на свого батька Рональда Фенті за використання назви її бренду Fenty в комерційних цілях.

Ріанна, повне ім'я якої Робін Ріанна Фенті, звинуватила свого рідного батька в створенні компанії з пошуку талантів Fenty Entertainment. За словами артистки, її батько проігнорував неодноразові прохання не використовувати її ім'я для отримання прибутку. У позові також заявляється, що Fenty Entertainment заявляла про зв'язки з Ріанною для залучення більше коштів.

Крім цього, Р.Фенті намагався зареєструвати найменування Fenty для мережі готелів, проте компанія Ріанни зробила це раніше. Також він намагався домовитися про турне співачки в Латинській Америці з SBS Entertainment, яка пропонувала за нього понад 15 мільйонів "зелених".

У позові Ріанна вимагає заборонити Р.Фенті вести справи від імені дочки і представляти її, а також власне використовувати торгівельну марку Fenty.

Співачка народилася в місті Сент-Майкл на Барбадосі в 1988 році. У віці 17 років вона переїхала в США, підписавши контракт зі студією звукозапису Def Jam. У 2008 році вона була призначена культурним послом держави, в її обов'язки входила популяризація туризму в країні.