Новини про зірок
Подобається

«Якось нудно стало»: Актор студії ”Дизель Шоу” здивував Мережу різкою зміною іміджу

16/01/2019     Автор: Яна Романська
«Якось нудно стало»: Актор студії ”Дизель Шоу” здивував Мережу різкою зміною іміджу

Актор популярної гумористичної студії “Дизель Шоу” Євген Гашенко поділився у соцмережі Інстаграм фотографіями свого нового і цілком неочікуваного образу: гуморист змінив зачіску та пофарбував волосся.

Своє раптове бажання змінити імідж на особистій сторінці в Instagram Євген Гашенко пояснив тим, що просто занудьгував.

“Новий рік – новий лук. Прокинувся, подивився в дзеркало, і якось нудно стало. У світлій голові – світлі ідеї, подумав я, і став ще світлішим”, – розповів в коментарі до публікації артист.

Так зазвичай русявий артист перетворився на “платинового” блондина, для свого нового образу Гашенко обрав трендовий нині сріблясто-попелястий колір. Судячи з усього, таким своєрідним чином Гашенко вирішив підготуватися до майбутніх великих київських концертів “Дизель Шоу”, які пройдуть вже 26 та 27 лютого в ДК “Україна”.

Публікація з новим стилем гумориста зібрала понад 4 тисячі лайків. На думку підписників Гашенко, новий колір і зачіска йому цілком пасують.

"Нічого так… Тим більш сивина в цьому році в моді", "Вам дуже навіть пасує", "Стильно, модно, молодіжно) 👍 дуже красиво, тобі до лиця)" — коментували прихильники.