Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 січня 2019 року

15/01/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 16 січня 2019 року

Овен
В цей день вам може виявитися непросто переконати людей у ​​своїй правоті. Втім, не варто і намагатися, просто вчиніть так, як ви вважаєте за потрібне, а те, що ви були праві, визнають пізніше.

Телець
Вдалий день для того, щоб дарувати подарунки і приймати дари самому. Найімовірніше, в результаті ви і не станете володарем чогось великого і цінного, але настрій підвищиться точно.

Близнюки
Сьогодні вам будуть дуже корисні всілякі види фізичної активності. Вибирайте сходинки, а не ліфт, а додому йдіть пішки, якщо вам, звичайно, не добиратися цілу добу.

Рак
Нинішній день буде наповнений дружньою атмосферою, як вдома, так і поза його межами. Від вас потрібно лише не порушувати її.

Лев
Сьогодні ви будете настільки завантажені роботою, що у вас буквально не буде вільної хвилини. Нерви можуть бути на межі, але зате яким буде результат.

Діва
Не зловживайте кавою: вона вимиває кальцій з кісток, тому, якщо хочете бути в тонусі з ранку, випийте свіжовичавлений сік або ж зелений чай з женьшенем — що вам більше до душі.

Терези
Якась персона дуже хоче привернути вашу увагу, але ви наче її не помічаєте! Озирніться навколо, з цього може щось вийде.

Скорпіон
Є ймовірність, що сьогодні доведеться поступитися одним зі своїх принципів. Не те, щоб це було так вже й страшно, але якусь моральну незручність доставити може.

Стрілець
Іноді корисно все пустити на самоплив і покластися на долю. Іноді вона приносить вдалі сюрпризи.

Козеріг
Якщо вам дозволяє настрій і є трохи зайвих грошей, то радимо сходити на шопінг. Це добре піднімає настрій і позбавляє від нудьги. Ну і новий светр ніколи не завадить.

Водолій
Не намагайтеся сьогодні втручатися в чиїсь справи без їх на те прохання. Ваше бажання допомогти оцінене не буде. Аби тільки не посилило порядок речей.

Риби
Найближчим часом можуть змінитися ваші взаємини з кимось із учасників робочого процесу (а то і з декількома відразу). Варто докласти зусиль до того, щоб зміни відбулися не в гіршу сторону.