«Дружина звичайна, таких тисячі»: Дмитро Пчела показав зворушливе фото в компанії коханої

15/01/2019     Автор: Яна Романська
«Дружина звичайна, таких тисячі»: Дмитро Пчела показав зворушливе фото в компанії коханої

Дмитро Пчела- висхідна зірка в світі російського і українського кінематографа. Він народився в Естонії в звичайній родині, яка не мала відношення до професії — актора. Але все-таки прагнув стати знаменитим.

Він закінчив театральний вуз і після його стали запрошувати в різні серіали. Особливу популярність Пчела отримав після багатосерійної драми "Поверни моє кохання".

Довгий час особисте життя Дмитра було покрите таємницею. Він як справжній прибалт приховував свої стосунки від настирливих журналістів. Але пізніше все змінилося.

Зараз всім відомо, що Дмитро Пчела одружений. Його обраницею стала також актриса — Катерина Рябова.

Вперше свою майбутню дружину Дмитро побачив випадково на відео одного зі студентів і закохався з першого погляду. Він знайшов дівчину в соціальних мережах і вони стали спілкуватися.

Пізніше вони створили міцний сімейний союз, в якому народилася дочка Софія. В цьому році дівчинці виповнюється 5 років.

Дмитро Пчела сьогодні — це щасливий чоловік і турботливий батько. Але він також не забуває про своє призначення — радувати телеглядачів.

Нещодавно Дмитро опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фото зі зйомок нової картини. На знімку він зображений в компанії своєї дружини.

Дивно, але у фільмі вони теж грають подружжя.

"Коли твоя дружина брюнетка грає твою дружину блондинку … з @ katya_ryabova85 Проект« Міраж »", — підписав фото Діма.

У коментарях прихильники гідно змогли оцінити нові знімки і обсипали закоханих компліментами.

"Які ви красиві❤❤❤, Діма я вашу дружину не впізнала), Прекрасна пара! 👍💐🙏, У вас гарна дружина, чоловік моєї мрії😢, Пчела дуже харизматичний, коли він з'явився на екрані, відразу його помітили. Удачі. Дружина звичайна, таких тисячі. З її творчістю поки не знайома ".