Плітки
Подобається

Зіркові пари, які залишилися разом після зрад

14/01/2019     Автор: Яна Романська
Зіркові пари, які залишилися разом після зрад

Зрада — це привід закінчити відносини, хоча з цим згодні не всі. Багато зіркові пари впевненим кроком пройшлися через невірність одного з партнерів, змогли пробачити минулі образи і почати історію кохання з нової сторінки.

Хлое Кардашьян і Трістан Томпсон

Що може бути гірше зради вагітній жінці?  Напевно тільки те, що цей необдуманий вчинок міг послужити причиною передчасних пологів.  Так сталося у Хлое Кардашьян.  Всього через два дні після того, як Мережа облетіла новина про зраду Трістана, телезірка народила дівчинку.  На щастя, все обійшлося, і дівчинка, яка з'явилася на світ раніше терміну, виявилася здорова.  У квітні 2018 видання TMZ опублікувало відео, на якому Томпсон цілується з незнайомками в одному з клубів.  Всі чекали реакції Хлое, але вона спочатку взяла тайм-аут, а потім написала в Twitter: «Ви не маєте жодного уявлення про те, що відбувається в нашому будинку, або про те, що нам доводиться робити, щоб співіснувати.  Я пишаюся своєю силою.  Я ціную вашу думку і сподіваюся, що ви дотримуєтеся тієї ж точки зору по відношенню до всіх людей, які опинилися в подібній ситуації ».

Бейонсе і Джей Зі

LOS ANGELES, CA — FEBRUARY 12: Music artists Jay Z and Beyoncé during The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)[/caption]

Деталей скандалу про зраду Джея Зі не так вже й багато: все, що ми знаємо, заховано в ліриці альбомів виконавців — Lemonade і 4:44.  Вперше про це заговорила Бейонсе.  В альбомі Lemonade багато одкровень, які проводять нас по краю кризи у відносинах з Джеєм Зі.  Ми відчуваємо те ж, що відчувала Бей, коли дізналася про зраду коханого, і то, як важко далося їй рішення розійтися, а потім і зійтися з зрадником.  Свою частину історії Джей Зі розповів в альбомі 4:44.  В інтерв'ю The New York Times репер сказав: «Найважче, що може бути, — бачити біль на чиємусь обличчі, причиною якої став ти.  І ти не можеш з цим впоратися ».


Габріель Юніон і Дуейн Уейд


Складно сказати, чи називати зрадою витівку Уейда чи ні, але сам він винним себе не вважає.  У 2012 році баскетболіст добре провів час в компанії своєї давньої подруги Аджи Метойер, в результаті чого дівчина завагітніла і народила сина Ксав'є.  Дуейн в одному з інтерв'ю заявив, що на той час вони з Юніон були разом.  Цікаво, чи вважає також Габріель, з якої чоловік зв'язав себе узами шлюбу всього через рік після народження Ксав'є?  Зараз пара виховує загальну дочку Каава і не згадує про минуле.

Девід і Вікторія Бекхеми

Любов Девіда до дівчат не змогла розірвати міцний шлюб з Вікторією.  У 2004 році світ вразила новина про те, що футболіст чотири місяці змінював дружині зі своїм особистим асистентом Ребеккою Лус.  Хоча парочку і бачили разом, що покидає клуб, Девід відмовлявся визнавати правдивість слів Лус.  А дівчина часу дарма не втрачала і розповіла SkyTV всі подробиці: «Це він робив перші кроки, я б не наважилася ініціювати листування.  Ви повинні пам'ятати про те, що він одружений чоловік.  Що якщо він на обіді з Вікторією?  Мені потрібно було чекати, коли він сам прийде до мене ».  Міс Бекхем не визнала звинувачення чоловіка в зраді, та й сам Девід вважав за краще відмовчатися.

Сара Джессіка Паркер і Меттью Бродерік

У 2008 році в журналі Star з'явилася стаття про те, що Меттью Бродерік змінює Сарі Джесіці Паркер з 25-річною «рудоволосої красунею».  Журналісти повідомили, що актор познайомився з дівчиною в барі, а потім почав писати повідомлення.  У підсумку вони домовилися зустрітися в заміському будинку, що належить друзям Бродерік.  Паркер пропустила ці новини мимо вух, але в 2013 році зважилася розповісти про свої почуття в інтерв'ю Harper's Bazaar: «Так, я вирішила не коментувати це.  Люди запитують про моє шлюбі: «Як ви будуєте стосунки після того, що сталося?» І я відповідаю: «Ми не говоримо про це».  Хоча насправді це не так.  Ця відповідь просто відбиває бажання розпитувати далі».