Плітки
Подобається

«Сім’я розвалиться через таку красуню»: Чоловіка Регіни Тодоренко застали в обіймах спекотної красуні

13/01/2019     Автор: Яна Романська
«Сім’я розвалиться через таку красуню»: Чоловіка Регіни Тодоренко застали в обіймах спекотної красуні

Російського співака Влада Топалова — молодого батька і чоловіка популярної телеведучої і за сумісництвом співачки Регіни Тодоренко — знову зняли в обіймах привабливої красуні.

Ще рік тому в мережі тільки ходили чутки про роман відомої телеведучої Регіни Тодоренко і співака Влада Топалова, а сьогодні артисти вже пов'язані узами шлюбу і займаються вихованням спільного сина. Разом з тим прихильники зірки «Орла і решки» турбуються, що екс-соліст «Smash!!» може гірко розчарувати її через свою велелюбність і давньої пристрасті до наркотиків. У числі іншого в фанатських спільнотах останнім часом все частіше обговорюються можливі інтрижки Влада Топалова.

І ось сьогодні в Мережі з'явилася, здається, нова причина для хвилювання.

Російського співака Влада Топалова знову зняли в обіймах красуні.

Модель і світська левиця Кіра Арсеніна опублікувала відео в Instagram, де вона ніжно притискається до Топалова, а той посміхається, дивлячись в об'єктив.

«А колись я запалювала під його пісні», — поділилася Арсеніна спогадами.

Підписники Арсеніної не забули відзначити, що пара непогано виглядає разом: Кіра — яскрава дівчина і прикрашає будь-якого чоловіка.

На пряме запитання, що могло б означати фото з одруженим Топаловим, Арсеніна пожартувала. «Ну, звичайно, тепер ми шведська сім'я !!! Малюка втрьох виховуємо», — сміється вона.

Шанувальники Арсеніної теж виявилися з відмінним почуттям гумору і радять їй не захоплюватися Топаловим, а то так недовго і до власної кар'єри співачки: «Будь обережніше, а то ще співати почнеш, потім в тур по містах затягне. Сім'я розвалиться через таку красуню. Тобі це треба?".

Себе Кіра Арсеніна презентує як дівчина, що «викликає звикання». Модель часто з'являється на сторінках глянцевих журналів як експерт по красі і модним образам.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

А когда то я зажигала под его песни 😜 @vladtopalovofficial #эсмиральда

Допис, поширений ❌ «вызываю Привыкание «🔞 (@arseninakira)