Зіркові скандали
Подобається

«Суперництво зайшло далеко»: Анджеліна Джолі та Леді Гага посварились через нову роль

11/01/2019     Автор: Яна Романська
«Суперництво зайшло далеко»: Анджеліна Джолі та Леді Гага посварились через нову роль

Незважаючи на величезну славу і вислугу років в акторській кар'єрі, Анджеліна Джолі все ще готова до здорового суперницького духу і відчайдушно бореться за нову роль!
Цього разу її суперником стала співачка Леді Гага, яка відчула в собі акторську натуру і також вирішила позмагатися за роль легендарної єгипетської цариці Клеопатри. Суперництво зайшло настільки далеко, що тепер зірки не спілкуються.

«Енджі хотіла працювати над фільмом протягом дуже довгого часу, але схоже, що їй доведеться йти проти Леді Гаги. Після успіху «Народження зірки», співачці пропонують тонни кінопроектів, але вона хоче Клеопатру найбільше на світі. Гага відчуває, що вона знаходиться в ідеальній точці своєї кар'єри, щоб впоратися з такою роллю », — розповіло джерело.

Сама ж Гага зараз стурбована видаленням своєї пісні зі всіх можливих музичних платформ. Вся справа в запрошенному виконавці R.kelly, якого близько двох десятків дівчат, серед яких і неповнолітні, звинуватили в сексуальному насильстві. В результаті чого в мережі з'явився документальний фільм про злодіяння музиканта, на який відреагувало безліч світових зірок. Однією з них і стала Леді Гага, яка кардинально підійшла до боротьби з творчістю звинуваченого.

«Я маю намір видалити цю пісню з iTunes і інших стрімінгових платформ і більше не буду працювати з ним. Я шкодую про те, що по молодості так помилилася і про те, що не висловилася з цього приводу раніше. Я вас люблю», — написала Гага в соцмережі.

Знаменитість повідомила, що пісня була написана не в найкращі часи її життя.
«І пісню, і відео на неї я робила, коли в моєму житті була темна смуга. Моїм наміром було створити щось вкрай зухвале і провокаційне, тому що я була сердита і до сих пір не впоралася зі своєю травмою… Якби я могла повернутися в часі і поговорити з молодшою ​​версією себе, я б порадила собі звернутися до психотерапевта», — повідомила шанувальникам артистка.