На шостому місяці: відома акторка вперше готується стати мамою, — ЗМІ

11/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
На шостому місяці: відома акторка вперше готується стати мамою, — ЗМІ

Голлівудська актриса Кейт Мара чекає первістка, передає The Hollywood Reporter. 35-річна зірка і її чоловік, 31-річний актор Джеймі Белл, чекають на свою першу спільну дитину. Як повідомляє видання, актриса знаходиться на шостому місяці вагітності.

 

Чутки про цікаве положення Кейт пішли після того, як вона з'явилася у вільній сукні персикового кольору від Miu Miu на червоній доріжці "Золотого глобуса 2019".


Відзначимо, що якщо для Кейт майбутній малюк буде первістком, то для її чоловіка — це буде друга дитина. У актора вже є чотирирічний син від попереднього шлюбу з актрисою Еван Рейчел Вуд.

Нагадаємо, що Кейт і Джеймі почали зустрічатися після знайомства на знімальному майданчику "Фантастичної четвірки" 2015 року, а в липні 2017 пара одружилася.

Нещодавно також стало відомо, що акторка Емі Шумер вагітна первістком. Раніше стало відомо, що актор Венсан Кассель і його молода дружина чекають появи на світ їх першого спільного дитини. Про це повідомляє сайт "Сегодня".

Нагадаємо, що Кейт Мара — американська актриса. Відома роллю Зої Барнс в політичній телесеріалі «Картковий будинок». Дебютувала в кіно 1999 року в романтичній драмі «Павутина брехні», в якій зіграла Джесіку Чендлер.