Новини про зірок
Подобається

«Я буду про це говорити»: Дзідзьо розповів про те, скільки ще пробуде в лікарні і як просувається розслідування нападу

09/01/2019     Автор: Яна Романська
«Я буду про це говорити»: Дзідзьо розповів про те, скільки ще пробуде в лікарні і як просувається розслідування нападу

Співаку серйозно пошкодили вухо, в якому він зазвичай тримає вушний монітор під час виступів.

Український артист Дзідзьо (Михайло Хома) досі перебуває у лікарні, куди його госпіталізували після нападу, що стався напередодні Нового року.

У коментарі в ефірі "Сніданку з 1+1" артист повідомив, що проведе під наглядом медиків ще приблизно 1,5 місяця. А реабілітація займе ще мінімум півмісяця.

"До того треба дуже обережно ставитися. Потрібно, щоб зажило. Бо якщо неправильно заживе, може попасти інфекція і можуть бути постійно проблеми. Тому Новий рік і Різдво я провів у лікарні, щоб потім було краще", — поділився фронтмен гурту DZIDZIO.

Він пояснив, що йому пошкодили вухо, в якому він зазвичай тримає вушний монітор під час концертів.

"А поміняти вухо — це те саме, що навчитися лівою рукою писати. Тобто це звичка. Але не переживайте, вухо заживе, все буде добре", — запевнив Дзідзьо, демонструючи позитивний настрій.

Днями Михайло Хома вперше заспівав після нападу — у такий спосіб на своїй сторінці в Instagram виконавець привітав своїх прихильників з Різдвяними святами.

Водночас Дзідзьо зауважив, що наразі зарано говорити про дату відновлення концертів. Подумати про це можна буде вже у лютому, коли рана кінцево затягнеться.

Також артист прокоментував розслідування нападу на нього, яке триває.

"У нас є всі докази, відеоматеріали — все для того, щоб висвітлити це і показати, щоб в Україні такого не відбувалося. 2019 рік, у нас два Майдани, хлопці воюють в АТО, і щоб тут таке відбувалося — такого просто не може бути. І ми покажемо це спеціально, щоб того не було в Україні", — наголосив Михайло Хома.

"Я набрався сміливості і захотів це висвітлити. Я сказав, що більше не буду з тим жити, я буду про це говорити", — додав Дзідзьо. 

Нагадаємо, напад на співака стався 28 грудня 2018 року. Зловмисники били артиста по обличчю. У підсумку лікарі діагностували у музиканта розрив барабанної перетинки лівого вуха. Після нападу Дзідзьо був змушений скасувати всі заплановані на найближчий період виступи.

Музикант упізнав одного з нападників — це Михайло Мішков, нібито власник частки компанії Дзідзьо. Мовляв, той і раніше погрожував його програмному директору. Сам Мішков звинувачення відкидає і божиться, що нікого не бив.