Новини про зірок
Подобається

«Сім’я — це святе»: після підтвердження чуток про розлучення, В’ячеслав Узелков сумує за дружиною та донькою

09/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Сім’я — це святе»: після підтвердження чуток про розлучення, В’ячеслав Узелков сумує за дружиною та донькою

За кілька тижнів до Нового року шанувальників пари боксера В'ячеслава Узелкова та його коханої Марини буквально шокувала новина про те, що одна з ідеальних пар України розійшлися.

Все починалося лише з чуток, яким не було підтвердження, адже подружжя постійно публікували повні почуттів один до одного фотографії в своїх соціальних мережах, однак нещодавно вони обидва підтвердили, що вони дійсно розлучаються.

Однак регулярно на сторінці тренера «Зважені та щасливі» з'являються спільні кадри з дружиною, а також зворушливі тексти. Так, буквально днями Узелков опублікував коротке відео, на якому Марина танцює з їхньою спільною дочкою, яке підписав як:

"Мої красуні".

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

Мої красуні.

Публикация от Вячеслав Узелков (@uzelkoff_official)

 

 

 

А ще раніше В'ячеслав висловив свої надії повернути сім'ю, опублікувавши зворушливий пост в своєму акаунті «Instagram»:

«Напередодні Нового Року, я хочу всім подякувати за підтримку мою і віру в мою сім'ю. Я чоловік і мені складно щось пояснювати і щось говорити про наші відносини з Мариною. Але скажу, що для мене сім'я — це святе. Для кожного чоловіка його кохана — найкраща. Я ОДНОЛЮБ. Марина — найкраща жінка, найкрасивіша, найдобріша, справедлива, найкраща мама. Вона мама наших довгоочікуваних діток. Всупереч всім лікарям і «доброзичливцям», Марина подарувала мені чудових діток. Я вважаю, що кожен має право помилятися. І я визнаю це за неї. І дуже сподіваюся, що все стане на свої місця. Рано, чи пізно. І мені, як чоловікові, залишається тільки чекати. Чекати з терпінням і ЛЮБОВ'Ю. Більше мені нічого запропонувати. Марина з сім'ї, де жінки не тільки красиві, але і мудрі», — написав В’ячеслав.