Кіно
1

«Ми всі плакали»: зірка «Ігри престолів» розповів про закінчення зйомок легендарного серіалу

09/01/2019     Автор: Яна Романська
«Ми всі плакали»: зірка «Ігри престолів» розповів про закінчення зйомок легендарного серіалу

32-річний Кіт Харінгтон, який зіграв у славнозвісному серіалі "Гра престолів" Джона Сноу, став головним героєм свіжого номера австралійського глянцю GQ.

Понад дев'ять років зйомок, 67 епізодів, одна смерть на екрані і одне воскресіння — актор попрощався з шоу, яке принесло йому світову славу і визнання. В інтерв'ю Кіт, який одружений на колезі по серіалу Роуз Леслі, зазначив, що зйомки заключних епізодів забрали у нього багато сил. Він навіть кинув палити.

"Останній сезон був придуманий для того, щоб остаточно втомити акторів. Ми були емоційно розбиті по закінченні зйомок. Нас позбавили сну. Не знаю, плакали ми від смутку через те, що все закінчилося, або просто від того, що до біса втомилися. Пам'ятаю, коли все закінчилося, багато сказали: "Я люблю цей період в житті і буду сумувати, але з мене досить", — розповів Харінгтон.
"Я вдячний цьому шоу за все, але найбільше якраз за те, що зустрів Роуз ", — зізнався Кіт.

До слова, останній восьмий сезон з'явиться на екранах в квітні.

Нагадаємо, телеканал HBO підтвердив створення спеціального епізоду, в якому з'являться загиблі герої серіалу "Гра престолів". На знімальному майданчику в Белфасті були помічені Шон Бін, який виконав роль Неда Старка, і Джейсон Момоа (Кхал Дрого).

Раніше повідомлялося, що виконавиця ролі Санси Старк в серіалі "Гра престолів" Софі Тернер прокоментувала фінал серіалу. Актриса вважає, що кінцівка не задовольнить всіх фанатів.