Новини про зірок
Подобається

Стала відома причина, через що саме Адель покидає сцену

08/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Стала відома причина, через що саме Адель покидає сцену

Стало відомо, чому знаменита британська співачка Адель вирішила піти зі сцени

На початку січня відома всьому світу Адель приголомшила шанувальників несподіваною новиною: вона більше не буде виступати живцем і не дасть жодного концерту.  Журналісти відзначили, що співачка подала заявку на добровільне закриття свого музичного бізнесу і податкової звітності, в якій враховувалися її доходи з виступів.

Поки Адель не давала ніяких офіційних коментарів щодо відходу зі сцени, проте раніше в інтерв'ю вона не раз заявляла, що хотіла б присвячувати більше часу сім'ї і також народити другу дитину.

«Сподіваюся, у мене буде друга дитина.  Я вирішила, що тепер хочу дівчинку … якої я збираюся подарувати ось це своє плаття, в якому виступила на вже 107-м для мене шоу!  Але ви від мене не позбудетеся, через пару років я повернуся », — обіцяла Адель.

Раніше улюблениця мільйонів зізналася, що не збирається продовжувати концертну діяльність.  Британська співачка Адель збентежила шанувальників несподіваною новиною.  Співачка не виступатиме наживо і більше не дасть жодного концерту.

Стало відомо, що Адель подала заявку на добровільне закриття свого музичного бізнесу і податкової звітності, в якій враховувалися його доходи з виступів.

Відзначимо, в червні 2017 року Адель зізналася своїм шанувальникам на стадіоні Уемблі, що, можливо, вона більше ніколи не побачить їх на гастролях, оскільки хоче зосередитися на ролі матері — у співачки підростає 6-річний син Анджело.