Новини про зірок
Подобається

Популярний український гурт, фіналіст нацвідбору Євробачення оголосив про свій розпад

03/01/2019     Автор: Яна Романська
Популярний український гурт, фіналіст нацвідбору Євробачення оголосив про свій розпад

Музиканти були фіналістами Національного відбору на Євробачення у 2018 році.

Молодий, але досить популярний український гурт The Erised, який булв фіналістом Національного відбору на Євробачення 2018, оголосив про свій розпад. Сумною для шанувальників колективу новиною вони поділилися на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Що стало причиною такого рішення, артисти не пояснили, тільки подякували фанам за підтримку.

"Історія The Erised підійшла до кінця … спасибі всім, хто був з нами! this is the end of the story … "- свідчить напис.

Прихильники колективу залишилися шоковані подібною звісткою, однак побажали їм удачі в подальшому житті і творчості.

"Хороший яскравий проект! Удачі всім і знайти себе в нових творчих пошуках!", "Шкода, ви були одні з кращих в Україні …", "Дуже шкода, дуже цікавий музичний проект", "Дуже шкода ((((" , "та ну, навіщо?", "Печаль, тобто по суті той конфлікт (який короткочасно скипів у вас) і ознаменував кінець …", "Чому? навіщо? адже крута ж група. Постійно в плейлисті грають ваші пісні !!! "- пишуть фоловери в коментарях до посту.

Нагадаємо, що The Erised співають англійською мовою і в 2015 році випустили свій дебютний ЕР на британському лейблі. Група отримала вельми хороші відгуки від критиків, що дозволило їм стати впізнаваними за кордоном — в той період вони були більш відомі на заході, ніж в Україні.

У рідній країні вони стали набирати популярність після участі в Нацвідборі на Євробачення 2018. Тоді колектив вийшов у фінал, проте не зміг домогтися перемоги.