Незважаючи на конфлікти: королівська родина здивувала спільним новорічним відео

02/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Незважаючи на конфлікти: королівська родина здивувала спільним новорічним відео

Королівська родина Британії поділилася підсумками року в трихвилинному відео.

У відеоролику Кенсингтонського палацу, який Кейт Міддлтон, Меган Маркл і принци Гаррі та Вільям опублікували в Тwitter, члени королівської сім'ї розповіли про найяскравіші моменти їхнього життя протягом останнього року. Головною подією цього року, звичайно ж, стала весілля Меган Маркл і принца Гаррі.

Згадали і день народження королеви Єлизавети II, і щорічний парад «Trooping the Colour», коли вся королівська родина збирається на балконі Букінгемського палацу. І народження принца Луї, а також його хрестини, і перший тур Меган і Гаррі, в якому вони оголосили про те, що чекають дитину.

«Ось деякі з наших улюблених моментів з 2018 року — спасибі всім, хто зробив цей рік таким особливим. До зустрічі в 2019 році! »- свідчить підпис під відео в мережі Тwitter.

У британській пресі не перший день звучать повідомлення про те, що герцогині Кембриджська і Сассекська ніяк не можуть знайти спільну мову. Шанувальники наполягають, що принц Вільям і Меган Маркл теж знаходяться в напружених відносинах.

До слова не так давно шанувальники знайшли підтвердження того, що між парами, дійсно, існує конфлікт. Шанувальникам здалося на кадрах, що принц Вільям проігнорував Меган в той час, коли вони готувалися сісти в машину після церковної різдвяної служби.