Новини про зірок
Подобається

«Мені навіть страшно перераховувати»: Регіна Тодоренко розчулила прихильників новорічним зверненням

01/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Мені навіть страшно перераховувати»: Регіна Тодоренко розчулила прихильників новорічним зверненням

Популярна українська телеведуча, найвідоміша ведуча декількох сезонів тревел-шоу «Орел і Решка», Регіна Тодоренко опублікувала веселе відео, в підписі до якого залишила досить серйозний коментар.

 

Регіна Тодоренко щиро і зворушливо зазначила головні досягнення, які стали реальними завдяки сильній підтримці зі сторони її прихильників і чоловіка Влада Топалова. Про це вона написала на своїй особистій сторінці в «Instagram».

 

«У 2018-му році стільки всього сталося, мені навіть страшно перераховувати, боюся щось упустити: запуск мого шоу «П'ятниця з Регіною», нарешті мільйони переглядів, пропозиція руки і серця мого принца Влада Топалова, подорожі, зйомки реклам, грандіозний канський кінофестиваль з «Loreal MakeUp»,  перемоги в номінації «Пара Року» за версією журналу «Гламур» і «ОК!», і, звичайно ж, народження найпрекраснішої у світі людинки. Хочу подякувати тим, хто весь цей рік підтримував мене і мою сім'ю, хто завжди був поруч, не дивлячись ні на що!! Мої віддані підписники, Фан-групи, без вашої підтримки складно уявити, яким був би 2018-й рік. Окреме спасибі за кльовий відос», — написала Тодоренко.

 

Користувачі мережі не змогли пройти повз такого веселого відео і почали залишати під ним свої коментарі. Багато хто знайшов її відео веселим і навіть запитали, в якому редакторі  можна таке зробити. Також прихильники почали вітали Регіну і її родину з новорічними святами:

 

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

В 2018м году столько всего произошло, мне даже страшно перечислять, боюсь что-то упустить: запуск моего шоу #ПятницасРегиной , наконец-то миллионы просмотров 🙏🏻, ПРЕДЛОЖЕНИЕ РУКИ И СЕРДЦА МОЕГО ПРИНЦА @vladtopalovofficial ❤️, путешествия, съемки реклам , грандиозный каннский кинофестиваль с @lorealmakeup , ПОБЕДЫ в номинации #ПараГода по версии @glamour_russia , @okmagazine_ru 😘🥰 и , конечно же, РОЖДЕНИЕ САМОГО ПРЕКРАСНОГО В МИРЕ ЧЕЛОВЕЧКА 👶🏻🙏🏻 Хочу поблагодарить тех, кто весь этот год поддерживал меня и мою семью , кто всегда был рядом, несмотря ни на что!! мои преданные подписчики, Фан-группы, без вашей поддержки сложно представить , каким был бы 2018й. Отдельное спасибо за клевый видос — @about.reginatodorenko 🙏🏻 #регинатодоренко #регинапутешественница🌎🌏🌍 #пятницасрегиной #владтопалов

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

«Регіна, з наступаючим))) Добра, тепла, любові і щастя Вашій родині) підкажіть як ви зберегли це відео? у мене не виходить», «Боже мій. Це шикарно😂 », «Регіночка, щастя Вашій родині! Ви чудові! :)», «Удачі Вам в Новому році Регіночка!!! У Вас все вийде!!! 🎉🎉🎉🎉🎉», «Не можу відірватися) ❤»,« Нехай в новому році супроводжує удача всюди і в усьому, радують і дивують улюблені і рідні люди. Будьте щасливі!!!!! А танець досить таки смішний і прикольний вийшов!!!».