Новини про зірок
Подобається

«Він курив червоні Мальборо»: Зеленський розкрив деталі страшної трагедії в «95 кварталі»

30/12/2018     Автор: Яна Романська
«Він курив червоні Мальборо»: Зеленський розкрив деталі страшної трагедії в «95 кварталі»

Відомий український гуморист, актор та продюсер Володимир Зеленський відверто розповів про трагедію, яка трапилася в колективі.

Український артист підкреслив, що дуже дорожить людьми, з якими він виріс, і завжди бориться за ці відносини.

У «Кварталі 95» дуже багато акторів з Кривого Рогу – рідного міста Володимира. Наприклад, Олександр Пікалов, який неперевершено грає на сцені екс-Президента України Віктора Януковича.

«Кілька авторів ключових – криворіжці: Вадик, Рома Омаров, Юрка Крапов, з яким ми граємо парні номери. Олена Кравець», – перерахував Володимир Зеленський.

Також він з теплотою, проте з болісними відчуттями згадав про улюбленого в колективі музиканта, який шість років тому розбився на автомобілі – заснув за кермом. Проте, не зважаючи ні на що, творчий колектив не забуває свого колегу. Артисти студії щороку приїжджають до Кривого Рогу і приходять до нього на могилу вшанувати пам’ять свого друга.

«Зробили йому гарний пам’ятник, він курив червоні «Мальборо» – ми багато вже не куримо, покидали, тільки коли нервуємо, можемо, але на могилі – це святе», – розповів керівник «Кварталу 95».

За зізнаннями Володимира, хлопці обов’язково випивають по чарці: «Як він завжди говорив, «дайте мені смердючої дешевої горілки».

Зеленський додав, що їхній колега був старший за всіх їх, але «його немає вже шість років, і вже ми за нього старші». «Він заснув за кермом. Таке життя, на жаль», – додав Володимир Зеленський.