Плітки
Подобається

«Коли вона вийшла — вони встали і пішли»: Зеленський розповів як Повалій зганьбилась перед президентами

30/12/2018     Автор: Яна Романська
«Коли вона вийшла — вони встали і пішли»: Зеленський розповів як Повалій зганьбилась перед президентами

Нещодавно український комік Володимир Зеленський дав велике інтерв'ю Дмитру Гордону. Засновник студії "Квартал 95" розповів про свої плани на майбутнє і пригадав минулі конфузи.

Так Зеленський розповів як виступав перед російським президентом Дмитром Медведєвим і українським президентом-втікачем Віктором Януковичем.

На закритій вечірці була присутня і співачка Таїсія Повалій, яка славилась своєю дружбою з Януковичем. Тоді артистка потрапила в досить кумедну ситуацію.

Артистка змушена була двічі виходити на сцену, так як під час її виступів головні гості заходу покидали зал.

«Ми виступали на заході, де був Медведєв і Янукович. Вже смішно, але історія є історія. Тоді була якась група і була Повалій. Причому за виступами спостерігали тільки 2 людини — президенти. Коли на сцену вийшла Таїсія, вони встали і пішли із залу», — розповів Зеленський.

Комік також додав, що через цей конфуз їм прийшлось затриматись на вечірці.

«Ми виходимо, два гостя (Янукович і Медведєв ) вже в халатах. Показали другу частину виступу, потім знову оголошуємо Повалій, вона виходить на сцену, а глядачі знову залишають зал. Повалій, до речі, так і не заспівала», — поділився Зеленський, додавши, що в кінці заходу Янукович зазначив, що« йому дуже сподобалося, як виступила Таїсія», незважаючи на те, що та не встигла заспівати жодної композиції.