Новини про зірок
Подобається

«Ранок не завжди буває добрим»: на DZIDZIO напали у Києві

28/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ранок не завжди буває добрим»: на DZIDZIO напали у Києві

Сьогодні вранці, 28-го грудня, на фронтмена українського гурту DZIDZIO Михайла Хому напали в Києві. Інцидент стався під час того, як співак прямував на ранкове шоу на одну зі столичних радіостанцій.

 

Про подію розповіла представниця Дзідзьо на офіційній сторінці в «Facebook». Хто саме напав на виконавця, а також які каліцтва він отримав – поки що не повідомляється.

 

Однак PR-менеджер Дзідзьо попросив його зараз не турбувати.

 

«Ранок не завжди буває добрим. Шановні представники ЗМІ, колеги, щодо ситуації нападу на Михайла Хому сьогодні вранці перед ефіром на Хіт ФМ ми дамо офіційні коментарі пізніше», — говориться у повідомленні представника артиста.

 

Нагадаємо, що раніше  Дзідзьо розповідав, що потрапив в аварію під час зйомок фільму "DZIDZIO Перший раз". Актриса Тетяна Лавська, яка грала таксистку, в один момент не впоралася з керуванням і вилетіла на бордюр в аеропорту «Львів». У цей момент з нею в машині знаходився Дзідзьо.

 

Нагадаємо, що DZIDZIO український поп-гурт, заснований у 2009 році, солістом якої є Михайло Хома. Виступають в жанрі «комедійного антигламурного попа». Використовує суржик і ненормативну лексику.