Плітки
Подобається

«Я наречена, але чорна»: Світлана Лобода заговорила про своє весілля

27/12/2018     Автор: Яна Романська
«Я наречена, але чорна»: Світлана Лобода заговорила про своє весілля

Співачка Світлана Лобода зараз постійно на слуху. А все завдяки своїй молодшій доньці, яку вона народила декілька місяців тому.

Усіх прихильників і навіть недоброзичливців хвилює лише одне запитання — хто батько маленької Тільди? Проте артистка ретельно приховує цю інформацію, постійно підігріваючи цікавість неоднозначними відповідями.

Нещодавно Світлана заговорила про своє майбутнє весілля. Співачка поділилась з журналістами своїм баченням весільної церемонії.

«Відверто кажучи, весільні сукні ніколи мене не приваблювали. Я в цьому сенсі некласична жінка: волію кросівки, рвані джинси і божевільний вікенд де-небудь в Кенії. «Я наречена, але чорна замість цих білих дам …» — є такий рядок в одній з моїх пісень. В цьому вся я. Я інша. І насправді сьогодні таких багато: життя перестала бути шаблоном, кліше », — відповіла Світлана Лобода на питання про те, чи побачать її коли-небудь у весільній сукні.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

моя душа принадлежит только мне🤲М.Каллас

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

«Я не бачу сенсу пояснювати те, що нікого не стосується. Ніколи не використовувала і не стану використовувати особисте життя для піару. Хоча, звичайно, я розумію: всім здається, що моє життя — це шоу. Мені самій так іноді здається. Однак я дуже закрита людина і не горю бажанням привертати увагу до своєї сім'ї »- додала співачка.